Mantellio 3 Parašė Gruodžio 1 1. Koks jūsų slapyvardis žaidime? : warmupo žvaigždė 2. Koks jūsų tikrasis Vardas? : Mantas 3. Kiek jums metų? : 20 4. Kokiame Mieste gyvenate? : Vilniuje 5. Koks jūsų zodiako ženklas? : Šaulys 6. Papasakokite truputį apie save(pomėgiai ; laisvalaikis ir t.t.) : Šiuo metu studijuoju, dirbu. Esu draugiškas, bendraujantis, galim pabazarint bet kokiom temom :DD. Laisvalaikiu cesiuką padaužau ir į salę nuvarau. Labai atsirenku žmones, su kuriais verta bendraut ir su kuriais ne :D Tai nebūkit tie su kuriais nenorėčiau bendraut :D nes tada kaip jūs man, taip aš jum ;) 7. Ar turite brolių/seserų? : Taip 8. Ar turite augintinių?(jeigu taip, galite įkelti nuotrauką) : Ne 9. Koks muzikos stilius jums patinka labiausiai? : Labiausiai rusišką klausau 8. Kaip atradote mūsų projektą? : Užmačiau fb live darėt tai užsukau :D prieš 3mėn , jei ne daugiau :D 9. Kiek laiko žaidžiate CS 1.6? : 2,2k hrs steame, ir šiaip nuo 7metų šitą žaidimuką pliekiu 10. Pasidalinkite savo Nuotrauka/Facebook/Instagram : https://www.facebook.com/mantas.augutavicius , 1 Cituoti Share this post Link to post Share on other sites
Dalius 107 Parašė Gruodžio 1 Krasaučik . Bent kažkas iš Vilniaus 1 Cituoti Share this post Link to post Share on other sites
Pūkė 19 Parašė Gruodžio 1 (redaguota) Sveikūtis, eikt.. ;D Malonu susipažint gaiduk, myliu ir aš tave ;* dėl 5 eurų susitarsim Redaguota Gruodžio 1 nario Pūkė 1 Cituoti Share this post Link to post Share on other sites
Mantellio 3 Parašė Gruodžio 1 5 minutes ago, Pūkė said: Sveikūtis, eikt.. ;D Malonu susipažint gaiduk, myliu ir aš tave ;* dėl 5 eurų susitarsim Reikės 1 Cituoti Share this post Link to post Share on other sites